Chauffeur C in Spijkenisse

Over deze vacature:

Chauffeur C in Spijkenisse

Iedere dag zijn de chauffeurs van onze opdrachtgever in moderne vrachtauto’s op de weg te vinden om de meest verse producten, ambachtelijke maaltijden en boodschappen bij hun klanten af te leveren.

De chauffeurs snappen dat zij een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste schakel zijn voor hun klanten. Ze komen tenslotte dagelijks bij de relaties over de vloer, weten exact wat er van ze verwacht wordt en zijn daarmee de oren en ogen voor het bedrijf.

Bruto uurloon

40

Uur per week

05:00 tot
17:00

Wie ben jij?

  • Een gedreven chauffeur, met een goed gevoel voor humor
  • De trotse bezitter van een geldig C rijbewijs en code 95
  •  Flexibel? Werktijden zijn ongeveer tussen 05.00 en 17.00 uur
  • Je bent gedreven, leergierig en enthousiast
  • Aantal uren zijn in overleg. Parttime, fulltime, oproep – alles is mogelijk.

Wat ga je doen?

Met alle collega´s vinden vindt onze opdrachtgever het een uitdaging om hun klanten iedere dag weer een beetje beter van dienst te kunnen zijn. Jouw rol hierin is heel groot, je ziet dingen die beter kunnen, signaleert ze en geeft ze door aan de betreffende collega zodat we snel kunnen reageren.

Je collega uit het magazijn zorgt ervoor dat de orders helemaal compleet zijn zodat jij snel zelf je wagen kunt laden na een korte check. Die check is eigenlijk niet nodig want je weet dat het eigenlijk altijd klopt en je dus met een gerust hart op weg kan.

Aangestuurd door een modern routeplansysteem volg je de aangegeven routes en volgorde van klanten zodat je overal binnen het afgesproken tijdsvenster aanwezig bent. Je plaatst de bestelling op de door de klant aangewezen plek, neemt de emballage van de vorige levering weer mee. Je noteert alles door middel de tablet en de administratie is in een mum van tijd bijgewerkt.

Waar ga je werken?

Als totaalleverancier levert het bedrijf naast vers- en convenienceproducten ook een compleet pakket aan diepvries, droge kruidenierswaren, non-food en kleinverpakkingen.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in de vacature: Chauffeur C in Spijkenisse? Twijfel niet en solliciteer dan direct! Solliciteren doe je eenvoudig door op de knop te drukken en jouw gegevens in te vullen. Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie.

Vragen over deze vacature?

  • Persoonlijk contact
  • Snelle reactie
  • Goede begeleiding
  • Betrouwbare werkgever

Solliciteren op Chauffeur C in Spijkenisse

Click or drag a file to this area to upload.

Soortgelijke vacatures

Loodgieter

Eerste elektromonteur ZZP!

Meewerkend Timmerman met Leidinggevende capaciteiten!

<! -- MTMO -->
Work-Staff Personeelsdiensten