Inhouse Services.

Inhouse Services met Work-Staff Personeelsdiensten.

Work-Staff is dé specialist op het gebied van Inhouse Services. En dat komt door onze jarenlange ervaring op het gebied van Inhouse Services: een beproefd concept dat kostenbesparend is en voor een flexibel en optimaal arbeidsproces zorgt. Met Inhouse Services werken onze consulenten bij u op locatie.

Terwijl we bij u op bezoek zijn, nemen we het hele matchingsproces voor onze rekening. Daarnaast begeleiden we de uitzendkrachten en onderhouden gaandeweg het contact met deze flexmedewerkers. Zie het als een handige HR-ondersteuning. U richt zich op de kerntaken en wij hanteren onze up to date HR-kennis met betrekking tot bijvoorbeeld de laatste cao-wijzigingen.

Onze activiteiten spelen zich af op het gebied van de selectie- en aannamegesprekken en het verzorgen van de contracten. Daarnaast zorgen wij voor de planningsroosters en voor vervanging bij afwezigheid en ziekte van medewerkers.

Verder: allerhande P&O-zaken zoals het verstrekken van pasjes, kleding en schoenen en de begeleiding van uitzendkrachten. Ook nemen we de administratie voor onze rekening, van urenregistratie tot dossieropbouw. U kunt ons eigenlijk zien als dé HR-expert binnen het MKB.

Wanneer is Inhouse Services een goede optie voor u? Inhouse Service is interessant als flexibilisering van uw personeelsbestand een strategische keuze is en een grote flex-schil noodzakelijk is voor het optimaal uitvoeren van uw dagelijkse business.

Uw voordelen bij Inhouse Services

  • Uiterst scherpe tarieven;
  • Snel gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers;
  • Meer productiviteit per flexmedewerker;
  • Vaste contactpersonen en korte communicatielijnen;
  • 24/7 bereikbaarheid;
  • Meer tijd voor uw eigen kernactiviteiten;
  • Wij bieden een structurele oplossing voor uw flexibele arbeidsvraagstuk.

Wilfred komt graag bij u langs.

Klinkt dit interessant voor uw organisatie?
Neem dan vrijblijvend contact op om kennis te maken. Dat kan met Wilfred Poleij via 06-13171647 of stuur een e-mail naar w.poleij@work-staff.nl.