Full time pakketbezorger omgeving Zoeterwoude

Over deze vacature:

Full time pakketbezorger omgeving Zoeterwoude

Ben jij een chauffeur in hart en nieren? en wil jij je eigen kantoor op de weg hebben?
lees dan snel verder wat we jou te bieden hebben met deze leuke vacature in Zoeterwoude.

2180,- exclusief toeslagen.

Bruto maandloon

40

Uur per week

08:00 tot
17:30

Wie ben jij?

We hebben zowel plaats voor ervaren bezorgers als onervaren bezorgers. Onze opdrachtgever hanteert specifieke methodes en is erg streng. Het is dus belangrijk om zorgvuldig te werken, goed te weten hoe alles werkt, en bij twijfel altijd onmiddellijk te overleggen. Zowel ervaren als onervaren bezorgers zullen we daarom intern (verder) opleiden om te voldoen aan de eisen van onze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever werkt met een Engelstalig scansysteem. Een klein beetje basiskennis van de Engelse taal is vereist om hiermee uit de voeten te kunnen, maar verder hoef je geen Engels te spreken, lezen of schrijven.

Je moet uiteraard beschikken over een rijbewijs B. Enige rijervaring is wel een must. Ook moet je beschikken over genoeg ruimtelijk inzicht om met onze bestelbussen (Mercedes Sprinter lengte 3, Ford Transit lengte 4) in nauwe ruimtes te manoeuvreren.

Verder moet je stressbestendig zijn en goed kunnen omgaan met veranderende omstandigheden.

Wat ga je doen?

Een werkdag bij ons bestaat uit drie delen.

Eerst laad je je bus in op ons depot in Zoeterwoude-Rijndijk. De pakketten worden gelost uit vrachtwagens waarmee we ze hebben opgehaald bij het distributiecentrum, en ze gaan bij ons over een lopende band waar je met je bus naast staat geparkeerd. Terwijl je inlaadt houd je bij waar je heen moet die dag en zet je je pakketten in het systeem. Op dit moment ben je met het hele team samen en kun je wanneer je je werk onder controle hebt elkaar gezellig opzwepen voor een productieve werkdag. Je kunt tijdens dit proces ook afwisselen met je collega’s: je staat dicht bij elkaar, terwijl zij in hun auto staan pak je ook hun pakketten van de band, en wanneer jij in je auto staat pakken zij de jouwe. Met z’n allen zorgen we dat we zo snel mogelijk kunnen vertrekken en iedereen zo veel mogelijk tijd (dus zo min mogelijk stress) overhoudt voor het bezorgen.

Vervolgens ga je je route in. Hier kom je je klanten tegen, zowel iedere dag verschillende (vooral particulieren) als iedere dag dezelfde (vooral zakelijke adressen). Je blijft vriendelijk en kalm, ook al ben je zelf bezig met snel werken en moet je omgaan met veranderende omstandigheden. Tegen het einde van de dag zul je ook steeds meer pakketten op gaan halen en mee terugnemen naar ons depot.

Het laatste deel van de dag is wanneer je na je route weer terugkomt op het depot. Je lost de pakketten die je hebt opgehaald weer bij ons op de lopende band, vaak samen met collega’s die ongeveer tegelijk terug zijn. Je kunt samen ontladen na een dag onderweg zijn. Je zet de auto klaar voor de volgende werkdag en rond je administratie af.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een mooie opdrachtgever van ons die de mensen thuis blij maakt met de bestelde pakketjes.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in de vacature: Full time pakketbezorger omgeving Zoeterwoude? Twijfel niet en solliciteer dan direct! Solliciteren doe je eenvoudig door op de knop te drukken en jouw gegevens in te vullen. Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie.

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Jean-Paul Jacobs is onze recruiter en is te bereiken via j.jacobs@work-staff.nl of op 0612140567
  • Persoonlijk contact
  • Snelle reactie
  • Goede begeleiding
  • Betrouwbare werkgever

Solliciteren op Full time pakketbezorger omgeving Zoeterwoude

Click or drag a file to this area to upload.

Soortgelijke vacatures

Operator in Dordrecht

Proces Operator Roosendaal

Pakketbezorger voor Bol.com!

<! -- MTMO -->
Work-Staff Personeelsdiensten