AGF controleur Fulltime Barendrecht/ Breda

Barendrecht, Breda
Geplaatst 2 weeks geleden

Groente en fruit dat lekker én mooi is, dit is iets wat de consument wilt! Wil jij aan de slag in een dynamische wereld van groente en fruit. Jij gaat als AGF controleur in opleiding verantwoordelijk zijn voor de productcontrole. Zo gaan alle supermarkten, groothandelaren en overige krijgen wat ze verdienen, namelijk een goed product!

Werkzaamheden:
Jij krijgt een praktische opleiding ‘on the job’ waarbij je een vaste mentor krijgt toegewezen. Hierbij doorloop je diverse afdelingen waarbij je zelf keurtaken gaat uitvoeren. Jij krijgt de nodige theorieles in o.a. registratie (SAP)-en kwaliteitssystemen evenals specificaties. Jij kunt uiteindelijk doorstromen naar de functie van volwaardig keurmeester.

Op het moment dat de basis goed onder de knie hebt en voldoende keurervaring hebt op gedaan. Is er een mogelijkheid om een Productmodule (specifiek gericht op een bepaald product) te mogen behalen bij een erkende opleider. Dit is geen belofte maar puur afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling en budgetruimte binnen de organisatie.

Functie-eisen:
Jij hebt een voorliefde en ervaring met producten in de AGF
-Jij bent werkzaam geweest in een supermarkt of als kok en wilt je CV uitbreiden richting de AGF sector
-Jij bent gedreven om je verder te ontwikkelen en het beste uit je zelf te halen
-Jij bent communicatief sterk, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt afwisseling in je werk uitdagend!
-Je bent bereidt te werken binnen de volgende werktijden: 06:00 –14:00 en 14:00 –23:00 uur.

Het bedrijf:
Als AGF Controleur in opleiding wordt je meegenomen in dit gehele traject, en ga jij de kneepjes van het vak leren. In een nieuw distributiecentrum waar de sfeer open en direct is. Binnen het team zet iedereen de schouders eronder, het werk is pas klaar als het ook echt afgerond is.

Zij bieden een salaris conform AGF cao afhankelijk van kennis en ervaring. Ook bieden zij reiskostenvergoeding vanaf 11KM. Je kan aan de slag op een vestiging in Breda of Barendrecht. Zo nu en dan pendel je ook even heen en weer tussen de locaties.

Wat vinden ze bij onze opdrachtgever nog meer belangrijk? Plezier én humor!

Interesse? Mail ons jouw CV en licht ons jouw motivatie toe.

https://work-staff.nl/wp-content/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-3.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361.

 

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek
FunctieTeamleider
DuurVast
DienstverbandFulltime
LocatieBreda / Barendrecht

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.