Allround Monteur / technisch medewerker fulltime

Barendrecht
Geplaatst 4 weeks geleden

Als Medewerker Technische Dienst bij onze opdrachtgever ben je samen met je collega monteurs verantwoordelijk voor het onderhouden van het machinepark en de installaties van het gebouw. Verdeeld over twee vestigingen zijn er drie verpakkingsafdelingen en staat er een grote diversiteit aan machines zoals flowpackers, netclippers, etiketteermachines, printers, checkwegers etc. Interesse in deze veelzijdige baan? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden:
-Analyseren van mechanische, elektrische of besturingstechnische storingen;
-Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines: de werkzaamheden bestaan onder andere uit het (de)monteren, inspecteren en smeren van slijtdelen;
-Inspectie van gebouw gebonden installaties zoals compressoren, brandmeldinstallaties en koelinstallaties. De storingen meld je bij de leveranciers waarna je deze begeleid en assisteert;
-Bijhouden, analyseren en afhandelen van meldingen en storingen in het onderhoudsbeheersysteem TD Office;
-Je krijgt ook een aantal projectmatige taken die zoveel mogelijk aansluiten bij je interesses, kennis en kunde;
-Je maakt onderdeel uit van een team en loopt het merendeel van het rooster met z’n tweeën in een dienst, in de praktijk zal je veelal zelfstandig aan het werk zijn. Het is daardoor belangrijk dat je prioriteiten weet ze stellen en kan plannen.

Functie-eisen:
-Relevante MBO-opleiding richting monteur (automonteur / service technicus);
-Ervaring als allround storings-en onderhoudsmonteur;
-Ervaring met mechanische-en elektrotechniek;
-Goede beheersing van de Nederlands taal;
-Bereidheid in ploegendiensten (24/7) te werken;
-Ervaring in de AGF-branche is een pluspunt.

Het bedrijf:
Binnen het bedrijf hangt een informele en nuchter sfeer. Een gemoedelijke werksfeer waar de mens centraal staat. Het salaris afhankelijk van kennis en ervaring tot een maximum van 3200 bruto per maand, ook ontvang je eiskostenvergoeding van 0,19ct per km. Ook is er de bevoegdheid om zelfstandig te handelen en voldoende ruimte voor initiatief.

https://work-staff.nl/wp-content/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-3.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 06-57822209.

Vacature kenmerken

FunctieAllroud monteur
Contractvast
Dienstverbandvast
PlaatsBarendrecht

Online solliciteren