C- en/of CE- Chauffeur fulltime Panningen

Geplaatst 2 weeks geleden

Ben jij graag onderweg en op zoek naar een leuke en afwisselende functie als Chauffeur voor ongeveer 40 uur per week? Dat komt dan goed uit, want voor een mooi transportbedrijf in Panningen zijn wij op zoek naar een ervaren Chauffeur C en/of CE.

Met een bakwagen vervoer je goederen vanaf het distributiecentrum naar verschillende plekken in de regio. Je laad en lost de trailer en neemt emballage mee retour naar het DC. Omdat je het visitekaartje van het bedrijf bent, zoeken wij een klantvriendelijke en stressbestendige chauffeur. Het werk is afwisselend en divers, en je bent een belangrijk onderdeel van het proces binnen een transport bedrijf. Jij zorgt ervoor dat de klanten de goederen op tijd ontvangen.

Je werkt overdag van maandag tot en met vrijdag, gemiddeld 40 uur per week. De werktijden variëren tussen 8:00 uur ’s ochtends en 20:00 uur ’s avonds.

Functie eisen:
– In het bezit van rijbewijs C en/of CE;
– In het bezit van Code 95;
– Een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
– Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
– Je bent betrouwbaar en kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat wij bieden:
Een afwisselende functie binnen een mooi transportbedrijf met een informele sfeer. Het salaris voor deze functie is conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Wanneer je via ons komt werken bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je uiteraard recht op 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Iris Schenk. Iris is onze recruiter en is te bereiken via i.schenk@work-staff.nl of op 085-4894364.

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek, Transport
FunctieCE Chauffeur
DienstverbandFulltime
OpleidingsniveauVMBO
LocatiePanningen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.