Junior planner logistiek fulltime Barendrecht

Barendrecht
Geplaatst 2 weeks geleden

Een gezonde toekomst! Dat is waar onze opdrachtgever voor staat! Eén van de grootste groente-en fruitbedrijven in Nederland. Al vele jaren lang werkzaam voor onder andere “DE” supermarktketen van Nederland en daar zijn zij trots op!

Onze opdrachtgever zoekt binnen de afdeling logistiek planning een junior planner. Regel jij graag alles en ga jij pas tevreden naar huis als iedereen de juiste informatie heeft? Dan is dit echt een functie voor jou!

Werkzaamheden:
-Verantwoordelijk voor het optimaal coördineren van de inkomende logistieke processen, zodanig dat uiteindelijk de klant de beschikking heeft over de producten volgens afspraken over aantallen, tijdstip en locatie.
-Jij zorgt voor inzicht, de juiste informatie en dat we regie hebben in de inkomende stroom. Om er voor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment bij onze opdrachtgever beschikbaar zijn voor verlading of productie is er een coördinator nodig: jij regisseert de inkomende goederenstroom en je zorgt voor afstemming met verschillende interne afdelingen zoals transport, distributie, productie en commercie.
-Je hebt inzicht in de behoefte van de klant en zorgt er voor dat de auto’s in de juiste volgorde gelost worden. Je monitort de voorraadniveaus en zorgt bij lossen op afwijkende locaties ervoor dat de klant de juiste artikelen geleverd krijgt.
– Je coördineert de goederen vanaf de buitenlocaties voor diverse klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat de lege fustbehoefte van telers en productieafdelingen in kaart is en maak je beschikbaarheid hiervan inzichtelijk voor de

Functie-eisen:
-MBO-4 niveau bij voorkeur een afgeronde logistieke opleiding
-Je hebt een goede beheersing van Excel en bent zeer rekenvaardig
-Je kan ook onder druk rustig blijven en doorwerken, en je kan in oplossingen denken
-Je bent een snelle beslisser
-Je vindt een grote diversiteit aan taken een uitdaging
-Werken in ploegendienst en in het weekend is voor jou geen probleem!
-Het is een pre als je ervaring hebt met planningstools.

Het bedrijf:
Bij onze opdrachtgever doet men het samen! Veel afdelingen zijn afhankelijk van elkaar. Dat geeft een fijne, laagdrempelige werksfeer. Iedereen heeft zijn specifieke bijdrage aan het eindresultaat en voelt zich verantwoordelijk. Dat komt ook omdat betrokkenheid en eigen initiatief erg worden gewaardeerd. Er is veel ruimte voor ideeën en eigen inbreng.
Zij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring. Verder bieden zij een vaste onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding en een open en prettige werksfeer in een informeel bedrijf.

Interesse in een leuke functie als planner? Mail ons dan jouw CV!

https://work-staff.nl/wp-content/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-3.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361.

 

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek
FunctieLogistiek planner
DuurFulltime
DienstverbandVast
LocatieBarendrecht

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.