Koerier in de middag/avond (rijbewijs B)

Barendrecht
Geplaatst 6 days geleden

Ben jij het liefst de hele dag onderweg en zoek je een zelfstandige en flexibele (bij)baan bij een leuk bedrijf? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Barendrecht zijn we op zoek naar Koeriers. Als koerier ben jij er medeverantwoordelijk voor dat iedereen op tijd zijn pakket geleverd krijgt en werk je dus heel klantgericht.

Functieomschrijving:
Met je bestelbus rijd jij als koerier je route langs onze klanten in Zuid-Holland, waar je pakketten en documenten gaat bezorgen. Per route heb je rekening te houden met vastgestelde stops. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Je komt dus overal en ziet verschillende mensen, elke dag weer. Dit maakt het werk afwisselend en divers.

De werktijden zijn van 16:00 uur tot 22:00 uur (maandag tot en met vrijdag). Het betreft een functie voor langere tijd.

–       Rijbewijs B (minimaal 1 jaar rij ervaring);
–       Ervaring in het rijden van grotere busjes (B-rijbewijs);
–       Werkervaring in een vergelijkbare functie;
–       Zelfstandig kunnen werken;
–       Een gedreven klant- en resultaatgerichte instelling;

Wat wij bieden:

Een afwisselende functie binnen een mooi transportbedrijf met een informele sfeer.

Het salaris voor deze functie ligt, afhankelijk van je werkervaring en op basis van 40 uur per week, tussen de 2000 en 2500 euro bruto per maand. Wanneer je via ons komt werken bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je uiteraard recht op 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer.

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Iris Schenk. Iris is onze recruiter en is te bereiken via i.schenk@work-staff.nl of op 085-4894364.

Vacature kenmerken

FunctieKoerier
DienstverbandParttime
OpleidingsniveauVMBO
LocatieBarendrecht

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.