Lader/Losser fulltime dagdiensten in Heinenoord

Heinenoord
Geplaatst 2 weeks geleden

Voor onze opdrachtgever in Heinenoord zijn wij op zoek naar loodsmedewerkers.

Als lader/losser houd je jezelf vooral bezig met veilig laden en lossen van dozen met alcoholische dranken. Je komt te werken in een logistiek bedrijf dat ondersteunt traders in een alcoholische dranken business. Jij bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en bent niet vies van fysiek wat zwaarder werk.

Bij onze opdrachtgever werk je 5 dagen per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 16:00 uur. Dit is een fulltime functie voor langere tijd.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je bent fulltime beschikbaar (dagdienst)
  • Flexibiliteit
  • Het nakomen van gemaakte afsprake
  • Goede fysieke gesteldheid
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

 Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie met marktconform salaris in een internationaal opererende, groeiende organisatie.

Het salaris voor deze functie ligt, afhankelijk van je werkervaring, tussen de 1800 en 2000 euro bruto per maand. Wanneer je via ons komt werken bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je uiteraard recht op 8,33% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

[author_image timthumb=’on’]https://work-staff.nl/wp-content/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-2.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Iris Schenk. Iris is onze recruiter en is te bereiken via i.schenk@work-staff.nl of op 085-4894364.

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek, Productie
FunctieLader/losser
DienstverbandFulltime
LocatieHeinenoord

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.