Logistiek Medewerker/Controleur

Heinenoord
Geplaatst 3 months geleden

Voor onze opdrachtgever in Heinenoord zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker/Controleur.

In deze functie ben je er samen met je collega’s verantwoordelijk voor dat alle binnenkomede producten gecontroleerd worden op hoeveelheid en kwaliteit.

Naast een collega die graag de handen uit de mouwen steekt zijn we op zoek naar iemand die nauwkeurig werkt en met enige ervaring in een soortgelijke functie of als magazijnmedewerker.

Bij onze opdrachtgever werk je 5 dagen per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 16:00 uur. Dit is een fulltime functie voor langere tijd.

Wat wij vragen:

  • Je bent een betrokken teamplayer en hebt een pro actieve werkhouding;
  • Ervaring in een soortgelijke functie of als magazijnmedewerker;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat wij bieden:

Een afwisselende functie binnen een mooi internationaal bedrijf met een informele sfeer en gemotiveerde collega’s. Het is een gloednieuwe loods waar de eerste werkzaamheden in augustus zullen starten.

Het salaris voor deze functie ligt, afhankelijk van je werkervaring, tussen de 1900 en 2400 euro bruto per maand. Wanneer je via ons komt werken bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je uiteraard recht op 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Iris Schenk. Iris is onze recruiter en is te bereiken via i.schenk@work-staff.nl of op 085-4894364.

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek
FunctieLogistiek Medewerker/Controleur
DuurVast/tijdelijk
DienstverbandFulltime
OpleidingsniveauVMBO
LocatieHeinenoord

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.