Medewerker houtverpakkingen fulltime Spijkenisse

Spijkenisse
Geplaatst 1 week geleden

Voor onze opdrachtgever in Spijkenisse zijn wij opzoek naar een medewerker houtverpakkingen. Ook wel productiemedewerker houtsector genoemd.

Onze opdrachtgever is al 50 jaar actief in de houtsector. Zij maken op maat gemaakte houten verpakkingen. Hierbij moet je o.a. denken aan kisten, kratten en vlonders.
Zij verpakken goederen bij de klant op locatie, maar ook op hun eigen terrein in Spijkenisse. Je werkt dus met verschillende materialen en klanten en past verschillende verpakkingstechnieken toe.

Werkzaamheden:
– CreĆ«ren van de juiste verpakkingen
– Inspelen op de wensen en behoefte van de klant
– Klantbezoeken afleggen
– Oplossingsgericht werken met verschillende verpakkingstechnieken.

Functie-eisen:
– Affiniteit met fysiek werk
– Een werkwillig en doorzettend karakter
– Technisch inzicht
– In bezit zijn van een VCA en heftruckcertificaat is een pre, geen must.
– Ervaring als timmerman of dergelijk is een sterke pre!
– Je bent woonachtig in de regio Spijkenisse.

Tevens zijn zij in diverse marksegmenten actief. Zo werken zij o.a. in de industrie, logistiek, apparaten bouw, scheepvaart en de kunst. Je begint met werken aan de productielijn. Denk hierbij aan het voorbereidend zagen en in elkaar zetten van kisten. Vanuit hier werk je jezelf toe naar een steeds bredere functie.

Het bedrijf:
Het bedrijf streeft naar een loyaal. gezellig en informeel team waarbij ieder met een glimlach op zijn gezicht naar het werk gaat. Zij streven naar overname dus zij zoeken een medewerker met een werkwillig en leergierig karakter. De lonen worden ingeschaald conform de cao Houthandel.

Ben je nieuwsgierig en lijkt het jou leuk dit unieke vak te leren? Reageer dan snel en start als medewerker houtverpakkingen!

http://work-staff.nl/ws/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-3.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361.

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek, Montage
FunctieMedewerker houtverpakkingen
LocatieSpijkenisse

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.