Monteur / technisch schoonmaker fulltime Bergschenhoek

Bergschenhoek
Geplaatst 4 weeks geleden

Een grote internationale opdrachtgever van ons is op zoek naar monteurs! Zij zoeken gedreven en gemotiveerde medewerkers die graag aan de slag willen als onderhoudsmonteur binnen de utiliteitsbouw, brand en de scheepvaart. Als onderhoudsmonteur hou je je o.a. bezig met het reinigen, desinfecteren, inspecteren, ontroesten en coaten van (lucht)kanalen. Hierbij zal er droge perslucht door de luchtkanalen gepompt worden om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Werkzaamheden:
– Ontroesten
– Reinigen
– Desinfecteren en inspecteren
– Coaten
– Schade behandeling

Je kan ingezet worden voor verschillende projecten. Zo kan er een grote brand zijn geweest in een discotheek wat weer gangbaar gemaakt moet worden of zal je ventilatiekasten op een dak van een groot gebouw moet behandelen, maar ook ventilatiekanalen in een zwembad moeten zo nu en dan gereinigd worden. Een diverse functie met veel afwisseling in teamverband dus!

Functie-eisen:
– Technische achtergrond en/of affiniteit met techniek
– Enthousiast en gemotiveerd
– Representatief en klantvriendelijk
– Bereid zijn tot overwerken
– Bereid om één week van huis te zijn bij binnenlandse projecten
– VOG aanvragen moet mogelijk zijn
– Geldig VCA certificaat (of willen behalen)
– In bezit van rijbewijs en eigen vervoer is een pre.

Het bedrijf:
Het salaris hangt af van ervaring en leeftijd. Uiteraard kan je vanaf jouw startloon groeien in loonschaal. Verder zal je na één jaar overgenomen op contract en ontvang je vervolgens ook meteen een vast contract bij het bedrijf zelf. Zij belonen inzet en gedrevenheid en zoeken dan ook werkwillige en collegiale medewerkers.

https://work-staff.nl/wp-content/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-3.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361.

Vacature kenmerken

FunctieMonteur / technisch schoonmaker
DuurVast
DienstverbandVast
LocatieBergschenhoek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.