Monteur/ technisch schoonmaker fulltime Bergschenhoek

Bergschenhoek
Geplaatst 3 weeks geleden

 

Een grote internationale opdrachtgever van ons is op zoek naar monteurs! Zij zoeken gedreven en gemotiveerde medewerkers die graag aan de slag willen als onderhoudsmonteur binnen de utiliteitsbouw, brand en de scheepvaart. Als onderhoudsmonteur hou je je o.a. bezig met het reinigen, desinfecteren, inspecteren, ontroesten en coaten van (lucht)kanalen. Hierbij zal er droge perslucht door de luchtkanalen gepompt worden om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Werkzaamheden:
– Ontroesten
– Reinigen
– Desinfecteren en inspecteren
– Coaten
– Schade behandeling

Je kan ingezet worden voor verschillende projecten. Zo kan er een grote brand zijn geweest in een discotheek wat weer gangbaar gemaakt moet worden of zal je ventilatiekasten op een dak van een groot gebouw moet behandelen, maar ook ventilatiekanalen in een zwembad moeten zo nu en dan gereinigd worden. Een diverse functie met veel afwisseling in teamverband dus!

Na 4 weken meelopen met een ervaren monteur zal je meer werkzaamheden erbij krijgen. Uiteraard ligt jouw takenpakket geheel aan de ervaring die je al heb en hoe snel je alles oppakt. Op den duur bestaat ook de kans op een eigen werkbus en zal jij dus mensen moeten inwerken en aansturen. Vervolgens kom je na 6 maanden in aanmerking om mee te kunnen op klussen in het buitenland. Hierbij moet je denken aan landen zoals o.a. Dubai, Singapore, Polen en Suriname. Uiteraard is hierbij het vervoer, onderkomen en eten geregeld en betaald vanuit de zaak. Verder ontvang je bovenop je loon ook nog een extra vergoeding. Dit geld ook voor de projecten in Nederland waarbij je een week van huis kan zijn. Ook hiervoor is alles financieel geregeld en ontvang je een extra vergoeding.

Functie-eisen:
Technische achtergrond en/of affiniteit met techniek
– Enthousiast en gemotiveerd
– Representatief en klantvriendelijk
– Bereid zijn tot overwerken
– VOG aanvragen moet mogelijk zijn
– Geldig VCA certificaat (of willen behalen)
– In bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Salaris hangt af van ervaring. Uiteraard kan je vanaf jouw startloon groeien in loonschaal. Verder zal je na één jaar overgenomen op contract en ontvang je vervolgens ook meteen een vast contract.

Mocht jij op zoek zijn naar een functie waarbij je in groepsverband werkt en vooral lekker kan knallen? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361 / 06-57822209.
[/author_image]
Content gaat hier
[/author]

 

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek, Schoonmaak
FunctieMonteur/ technisch schoonmaker
DuurFulltime
DienstverbandVast
LocatieBergschenhoek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.