Teamleider verpakken fulltime Barendrecht

Barendrecht
Geplaatst 3 weeks geleden

”Een gezonde toekomst!” Dat is waar onze opdrachtgever voor staat. Uiteraard is dit vanaf twee kanten te bekijken. Zo zijn zij één van de grootste groente- en fruitbedrijven in Nederland en bevoorraden zij ”de” supermarktketen van Nederland, maar ook willen zij jou als medewerker een gezonde toekomst bieden en dat kunnen zij. Onze opdrachtgever blijft groeien, over gezond gesproken!
Interesse? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden:
Zij zoeken een teamleider die bij drukte en stress niet bezwijkt en ten allen tijden zijn/haar team weet te motiveren. Want in drukke tijden is het soms snel schakelen, of razendsnel je planning omgooien. Samen met je team (20 tot 40 medewerkers) zorg je ervoor dat de juiste producten op het juiste moment ingepakt worden. Dat betekent dat je kalm weet te blijven, ook in een werkomgeving waar diverse verpakkingsmachines de nodige herrie maken. Je kunt overzicht bewaren en je vindt het vanzelfsprekend om waar nodig taken van je collega’s over te nemen –een team is een team. Dat teamgevoel heb je ook in het groot: jij bent de verbinding met andere afdelingen en teams binnen het bedrijf. Dat betekent dat je op een spontane, constructieve manier met andere teamleiders kunt communiceren. Teamleider bij de afdeling verpakken vergt gevoel voor de juiste aansturing en investeringsvermogen in opleiding en training van jouw team.

Functie-eisen:
-Afgeronde MBO-opleiding niveau 4, bijvoorbeeld Logistiek Supervisor
-Goede beheersing van de Nederlandse taal
-Leidinggevende ervaring in een productie omgeving
-Ervaring in de AGF is een sterke pré
-Goed ontwikkeld analytisch vermogen
-Vaardigheid in organiseren en improviseren
-Basis computervaardigheden
-Bereidheid in ploegendiensten te werken.

Het bedrijf:
Binnen het bedrijf heerst een informele en hardwerkende sfeer. Alle afdelingen zijn nauw met elkaar verbonden en dit geeft een fijne werksfeer. Je doet niks alleen, je doet het samen! Verder bieden zij direct een contract in eigen dienst, onregelmatigheidstoeslagen & overwerkvergoeding, reiskostenvergoeding en een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen (€2500 en €3100 bruto per 4 weken).

Interesse? Mail ons dan jouw CV en we gaan meteen voor je aan de slag!

author]

https://work-staff.nl/wp-content/uploads/2017/11/workstaffpersoneelsdiensten-3.jpg[/author_image]
Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361.
[/author]

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek
FunctieTeamleider verpakken
DuurFulltime
DienstverbandVast
LocatieBarendrecht

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.