Terminal trekker chauffeur fulltime ploegendienst Pernis

Pernis
Geplaatst 3 weeks geleden

Voor een grote op- en overslagloods in Pernis zijn wij opzoek naar een terminal trekker chauffeur. Het bedrijf is per direct op zoek en biedt de medewerker uitzicht op een vaste baan!

Je dient in het bezit te zijn van een terminal trekker certificaat én ervaring! Mocht je ook in het bezit zijn van een C- of CE- rijbewijs en ADR dan is dit een sterke pre! Verder is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat dit geen terminal is, je rijdt hier ook op de openbare weg en zal zelf de poten moeten vastdraaien.

Functie-eisen:

  • Een flexibele instelling.
  • Een terminaltrekker certificaat en/of ervaring
  • Bereid tot het werken van ploegendiensten (ochtend, middag, avond en nacht)
  • Bereid tot het werken in weekenden, wanneer nodig
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer vanwege de bereikbaarheid van het bedrijf.

Het bedrijf streeft ernaar om een enthousiast en gedreven team te creëren dat goed op elkaar is afgestemd. Zij nemen je dan ook na 3 maanden over op contract. Verder biedt het bedrijf doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld het behalen van je C-/ CE- rijbewijs. Zij staan regelrecht achter de term ‘Geven en nemen’ en er hangt een open en informele werksfeer.

Het bedrijf is gespecialiseerd in groupage transport door heel Europa. Zij zijn 24/7 geopend en om alles draaiende de kunnen houden daarom dien je dan ook zowel in de ochtend, middag, avond en nacht te willen werken. Uiteraard zitten hier toeslagen aan verbonden. De diensten zijn +/- 8 uur lang per ploeg/dag. Mocht je overwerken dan wordt dit betaald na een kwartier met 125%.

Klinkt dit als hét bedrijf waar je naar op zoek bent? Mail mij dan jouw CV!

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Deborah Riegman. Deborah is onze recruiter en is te bereiken via d.riegman@work-staff.nl of op 085-4894361 / 06-57822209.

Vacature kenmerken

CategorieLogistiek

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.