Teamleider Productie

40 per week

Over deze vacature:

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een VAS coördinator.

€ 12.70

Bruto uurloon

40

Uur per week

07:00 tot
16:00

Wie ben jij?

– Heeft eerder leiding gegeven aan kleine groepen mensen
– Communicatief vaardig (talen minimaal Engels, een of meer andere talen, enig Nederlands is zeker een pre !)
– Proactief
– Kunnen werken met email en Excell (hoeft niet met draaitabellen en formules te stoeien, moet wel in sheets veelvuldig data muteren)

Wat ga je doen?

– Gaat onder leiding van SV VAS de VAS operatie operationeel begeleiden
– Denkt mee met de planners bij het opstellen van de dagplanning
– Geeft (mede) uitvoering aan de uitvoering van de dagplanning, werkzaamheden daarbij zijn 1. Zorgdragen voor de juiste tafelindeling qua personen, wijzigen waar nodig 2. Overleg met de VAS Administratie over timing en wijzigingen 3. Zorgdragen voor aan- en afvoer van producten van en naar de VAS tafels in de VAS Area 4. Communiceert over die aan en afvoer met de Manager en SV van het Warehouse 5. Registreren productiviteitsgetrallen en aan-afwezigheid personen 6. Verwerken urenregistratie van de VAS – operator

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag voor een logistiek bedrijf. Het bedrijf richt zich op inkoop en verkoop, maar heeft door het openen van een aantal nieuwe warehouses nu ook het distributieproces in eigen hand. Twee van deze warehouses vind je in de omgeving van Roosendaal en één in de omgeving van Rotterdam. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en direct. Zelf zal je direct met je collega gaan samenwerken waar we kijken waar ieders kwaliteiten zitten zodat we van elkaar kunnen leren. Samen gaan jullie ervoor zorgen dat al jullie collega’s sneller en efficiënter kunnen gaan werken. Je kan hierbij denken aan het optimaliseren van IT-processen, onderzoeken wat de warehouses nodig hebben aan nieuwe IT-ontwikkelingen en er sowieso voor zorgen dat de huidige systemen jullie nooit in de steek laten.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in de vacature: Teamleider Productie? Twijfel niet en solliciteer dan direct! Solliciteren doe je eenvoudig door op de knop te drukken en jouw gegevens in te vullen. Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie.

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Walied Raja is onze recruiter en is te bereiken via w.raja@work-staff.nl of op 06-36177049
  • Persoonlijk contact
  • Snelle reactie
  • Goede begeleiding
  • Betrouwbare werkgever

Solliciteren op Teamleider Productie

Click or drag a file to this area to upload.

Soortgelijke vacatures

Franchisenemer uitzendbureau

Uitvoerend Bewindvoerder

Assistent Bewindvoerder

Work-Staff Personeelsdiensten