Vestigingsmanager uitzendbureau Barendrecht (Fulltime)

40 per week

Over deze vacature:

Ben jij een Vestigingsmanager en toe aan de volgende stap?

Dit ga je doen:

Als Vestigingsmanager ben je een goede gesprekspartner, ondernemend richting markt en kandidaten, een sparringpartner voor de directeur, creatief in wervingsmethoden en bovenal enthousiast over het product ‘mens’.

Bruto uurloon

40

Uur per week

08:30 tot
17:00

Wie ben jij?

Functie eisen:

 • Ervaring in de personeelsbemiddeling branche is een must.
 • Het team is relatief klein, dus je bent snel op jezelf aangewezen. Maar dit past ook bij jou!
 • Je initieert zelf; bent actief in het bellen en benaderen van bestaande en potentiële relaties en weet je agenda goed te vullen. Natuurlijk kun je altijd terecht bij collega’s om te overleggen over acties, ideeën of kansen in de markt;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een flinke dosis enthousiasme en inzet;
 • Affiniteit met automatisering.

 

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende baan als fulltime Vestigingsmanager op het kantoor in Barendrecht met doorgroeimogelijkheden naar Operationeel Manager;
 • Een goed salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, 25 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen en een gunstige pensioenregeling;
 • Laptop en een telefoon;
 • Werken met leuke en ambitieuze collega’s in een informele werkomgeving;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Een zelfstandige baan binnen een gezellig klein en betrokken team.

Wat ga je doen?

Jij start de dag op kantoor. Je deelt de informatie en de openstaande vacatures met je collega’s en jullie bepalen wie wat gaat oppakken. Voor de vacatures en kandidaten maken jullie samen een plan, maar ben jij eindverantwoordelijke. Dit verdeel je onder jezelf en je collega’s. Jij weet hoe je je doelgroep moet bereiken en daar ga je zelf mee aan de slag. Er zijn veel middelen in huis, maar goede ideeën kunnen er altijd bij! Je denkt goed mee met je kandidaten en (potentiële) opdrachtgevers. Je gaat een stap verder door buiten de gebaande paden te denken en hier ook naar te handelen. Daarnaast neem jij een voorbeeldrol aan voor je collega’s en kun jij hen ondersteunen en motiveren waar nodig. Dit gebeurt natuurlijk op een manier waarin jouw enthousiasme naar voren komt. Jij beschikt over een gunfactor waardoor je samen met je collega’s successen behaald. Jij maakt écht het verschil.

Waar ga je werken?

Over Work-Staff Personeelsdiensten

Work-Staff Personeelsdiensten is actief op de arbeidsmarkt als personeelsbemiddelaar en hierbij staan de wensen van opdrachtgevers centraal. Door de aanwezige kennis van de markt en de branches biedt Work-Staff dé oplossing op het personeelsvraagstuk. Onze kernactiviteiten zijn volledig hierop afgestemd. Dit alles maakt Work-Staff tot de ideale partner voor bedrijven die geen zorg willen hebben over hun personeelsbeleid.

Wij zijn een laagdrempelige en gedreven organisatie dat niet bóven maar tussen de mensen staat. Het zijn ‘onze mensen’ en wij zijn ‘hun bureau’. Doordat we dezelfde taal spreken, begrijpen we elkaar en is werken voor Work-Staff zo leuk. En dat ervaart u als prettig samenwerken.

 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature, wil jij helpen om onze organisatie verder te professionaliseren en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een CV, motivatie en salarisindicatie naar w.poleij@work-staff.nl  en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in de vacature: Vestigingsmanager uitzendbureau Barendrecht (Fulltime)? Twijfel niet en solliciteer dan direct! Solliciteren doe je eenvoudig door op de knop te drukken en jouw gegevens in te vullen. Graag ontvangen wij van jou een recent cv met een passende motivatie.

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Wilfred Poleij is onze recruiter en is te bereiken via W.Poleij@work-staff.nl of op 06-13171647
 • Persoonlijk contact
 • Snelle reactie
 • Goede begeleiding
 • Betrouwbare werkgever

Solliciteren op Vestigingsmanager uitzendbureau Barendrecht (Fulltime)

Click or drag a file to this area to upload.

Soortgelijke vacatures

Loodgieter

Eerste elektromonteur ZZP!

Meewerkend Timmerman met Leidinggevende capaciteiten!

<! -- MTMO -->
Work-Staff Personeelsdiensten