Work-Staff voor de werkgever.

Samenwerken met Work-Staff Personeelsdiensten

Bent u op zoek naar geschikte medewerkers? Dan zit u goed, want Work-Staff Personeelsdiensten heeft dé expertise om uw wensen deskundig en op maat in te vullen. Het uitzenden van arbeidskrachten wordt gekenmerkt door een maximale flexibiliteit, zowel voor u als voor de uitzendkracht. Het Work-Staff-team beschikt over een groot bestand met geschikte en snel beschikbare kandidaten. Hierdoor kunnen wij u vrijwel direct kennis laten maken met de juiste kandidaat.

Dankzij de grote kennis van de arbeidsmarkt, goed kunnen luisteren, handig meedenken en simpele daadkracht biedt Work-Staff u de juiste oplossing voor ieder HR-vraagstuk op de arbeidsmarkt.

Dus zoekt u nieuwe, flexibele medewerkers in productie, de schoonmaakbranche, logistieke sector, transport of office-functies? Dan bent u bij Work-Staff aan het goede adres. Wij kennen onze mensen en zo koppelen we de beste kandidaat aan uw bedrijf. Het zijn ‘onze mensen’ en wij zijn ‘hun bureau’. Deze persoonlijke benadering ervaart u in een prettige samenwerking.

De diensten van Work-Staff Personeelsdiensten

Work-Staff Personeelsdiensten heeft de volgende diensten:

  • Via uitzenden vindt u snel de meest geschikte kandidaat op flexibele basis;
  • Detacheren geeft u de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een vastgestelde contractperiode;
  • Met onze Inhouse Services profiteert u van onze HR-expertise bij u op locatie;
  • Met de werving- en selectie-dienst van Work-Staff vinden wij de meest geschikte medewerker bij uw specifieke wens;
  • Wanneer u liever zelf uw personeel werft maar wel graag profiteert van flexibiliteit is Payroll wellicht een goede optie;

Waarom zijn wij uw personeelsbemiddelaar?

Work-Staff Personeelsdiensten is actief als gedreven personeelsbemiddelaar. De wensen van u als opdrachtgever staan hierbij centraal. Door kennis van de markt en branches biedt Work-Staff dé oplossing voor uw personeelsvraagstuk. Wij zijn de ideale partner voor bedrijven die geen zorg over hun personeelsbeleid willen hebben.