Work staff

Hoe vind Work-Staff Personeelsdiensten geschikte kandidaten/personeel?

Werving via de website Work-Staff Personeelsdiensten doet hun werving en selectie via vele sites zoals hun eigen website. Hierbij sturen de kandidaten hun CV/motivatie mee bij een reactie op een vacature die hun interesse heeft gewekt. Op deze manier kunnen onze recruiters kijken naar de werk ervaring van de kandidaat en zo een passende match […]

Werving via de website

Work-Staff Personeelsdiensten doet hun werving en selectie via vele sites zoals hun eigen website. Hierbij sturen de kandidaten hun CV/motivatie mee bij een reactie op een vacature die hun interesse heeft gewekt. Op deze manier kunnen onze recruiters kijken naar de werk ervaring van de kandidaat en zo een passende match maken met de kandidaat en een bedrijf.

Als onze recruiters een aantal passende bedrijven hebben gevonden nodigen ze de kandidaat uit om op gesprek te komen. Zij bespreken met de kandidaat alle wensen die de kandidaat heeft op gebied van werk. Na dit gesprek kan de recruiter de kandidaat gaan voorstellen bij de bedrijven. De recruiter krijgt een terugkoppeling van de bedrijven en weet zo of een kandidaat kan starten of niet. Mocht de kandidaat niet kunnen/mogen starten blijft Work-Staff Personeelsdiensten uiteraard zoeken naar een gepaste baan voor de kandidaat.

Werving via Uitzendbureau.nl

Via uitzendbureau.nl haalt Work-Staff heel veel kandidaten binnen. De methode van Work-staff’s eigen website is ongeveer hetzelfde als die van uitzendbureau.nl. De kandidaten vinden de vacature op uitzendburea.nl en zij reageren vervolgens op de vacature met hun CV/motivatie. Als dit gebeurt, neemt Work-Staff Personeelsdiensten contact op met de kandidaten om hen vervolgens uit te nodigen op gesprek.

Werving op het kantoor

De gesprekken op kantoor heb ik in de vorige alinea’s al eerder benoemt. De gesprekken geven voor de recruiters een goed beeld van een kandidaat. Zoals wat de kandidaat wel en niet zou willen doen. Dit is natuurlijk de ideale mogelijkheid om iemand te matchen met een bedrijf. Vaak vinden de kandidaten het ook fijn om gehoord te worden en hun wensen te kunnen vertellen.

Als een kandidaat aan de slag kan bij een bedrijf houden de recruiters en de kandidaat nog wel contact via e-mail en telefoon. Dit is na de eerste werkdag, eerste werkweek, en na de eerste maand. Uiteraard zijn de recruiters ook na deze tijd nog bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Na een aantal maanden dienstverband brengt de recruiter ook wat lekkers langs!

Work-Staff Personeelsdiensten gaat altijd voor een honderd procent match.

Laat Work-Staff ook voor jou werken !!!