Voor werkgevers

Uitzenden met
Work-Staff.

Het uitzenden van arbeidskrachten is één van de diensten van Work-Staff Personeelsdiensten. Work-Staff heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd op het gebied van uitzenden van flexmedewerkers. Met onze deskundigheid vullen wij uw wensen in, altijd op maat.

Bent u op zoek naar vakkundige én flexibele arbeidskrachten voor uw organisatie? Wij denken graag met u mee. Onze kandidaten werken volgens een maximale flexibiliteit, waardoor de beste kandidaat soms al de volgende dag inzetbaar is. Het gaat om functies in de volgende branches:

  • productie;
  • schoonmaak;
  • logistiek;
  • transport;
  • office-functies.

Direct inzetbaar

Work-Staff heeft een breed bestand met geschikte en direct inzetbare kandidaten. Wij stellen u vervolgens graag voor aan de juiste kandidaat. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van de arbeidsmarkt hebben wij voor u een passende oplossing. Vaak is zo’n oplossing gemakkelijker gevonden dan van tevoren gedacht.

Uitzenden doen wij namelijk door goed te luisteren. Want daar begint het mee. We starten daarom altijd met een persoonlijk intakegesprek. Zo brengen we de ervaring, wensen en referenties van de kandidaten zorgvuldig in kaart. Daarna zorgen we proactief voor de juiste oplossing bij ieder HR-vraagstuk.

Work-Staff staat tussen de mensen, precies waar wij ons thuis voelen. Dicht bij onze kandidaten en dicht bij onze klanten.

Wij nemen u graag het zoekwerk uit handen als uw organisatie direct mensen nodig heeft. Of wanneer u snel moet kunnen inspelen op de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Bij het uitzenden van personeel denkt Work-Staff graag met u mee. Of het nu gaat om directe inzet of inzet op langere termijn, samen komen we altijd tot een goede oplossing. Wij bieden de juiste mensen en zo kunt weer verder!

Benieuwd wat Work-Staff voor uw organisatie kan betekenen?