Voor werkgevers

Werving en selectie met Work-Staff.

Naast het uitzenden van personeel, detachering en Inhouse Services vormt werving en selectie binnen Work-Staff een bijzondere dienst. Binnen deze dienst zoeken wij voor u de meest geschikte kandidaat die snel aan de slag kan gaan binnen diverse functies. Work-Staff beweegt zich tussen u en bijvoorbeeld de perfecte kandidaat.

Het werven en selecteren van gekwalificeerde mensen gebeurt op een zeer zorgvuldige en gedegen manier. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, starten we met een gedetailleerd gesprek. Alle belangrijke facetten komen in zo’n gesprek aan bod. En soms is meer dan één gesprek nodig om de kandidaten goed te leren kennen. Want alleen zo kunnen we echt alle wensen, eisen en kwaliteiten goed in kaart brengen. We zijn immers op zoek naar de perfecte kandidaat.

Hooggekwalificeerde specialist

Bent u binnen uw organisatie of bedrijf op zoek naar een specifieke functie? Wij zoeken graag met u mee. U zoekt een hooggekwalificeerde specialist, wij selecteren de beste kracht. Tijdens gedegen gesprekken met u en de kandidaten wordt helder wie het best bij uw bedrijf past. Zo komen we snel tot een mooie overeenkomst en kan uw nieuwe medewerker meteen aan de slag. Wij werken daarbij aan de hand van een zogenaamde ‘wervings- en selectie-fee’.

Heeft u een vraag of wens op het gebied van een specifieke functie?
Wij vernemen die graag van u. Work-Staff denkt namelijk graag met u mee. Kennis maken bij een kop koffie? Neem vrijblijvend contact op met Wilfred Poleij via 06-13171647 of stuur een e-mail naar w.poleij@work-staff.nl.

Benieuwd wat Work-Staff voor uw organisatie kan betekenen?