Voor werkgevers

Inhouse Services met
Work-Staff.

Work-Staff is dé specialist op het gebied van Inhouse Services. En dat komt door onze jarenlange ervaring op het gebied van Inhouse Services: een beproefd concept dat kostenbesparend is en voor een flexibel en optimaal arbeidsproces zorgt. Met Inhouse Services werken onze consulenten bij u op locatie.

Terwijl we bij u op bezoek zijn, nemen we het hele matchingsproces voor onze rekening. Daarnaast begeleiden we de uitzendkrachten en onderhouden gaandeweg het contact met deze flexmedewerkers. Zie het als een handige HR-ondersteuning. U richt zich op de kerntaken en wij hanteren onze up to date HR-kennis met betrekking tot bijvoorbeeld de laatste cao-wijzigingen.

Onze activiteiten spelen zich af op het gebied van de selectie- en aannamegesprekken en het verzorgen van de contracten. Daarnaast zorgen wij voor de planningsroosters en voor vervanging bij afwezigheid en ziekte van medewerkers.

Verder: allerhande P&O-zaken zoals het verstrekken van pasjes, kleding en schoenen en de begeleiding van uitzendkrachten. Ook nemen we de administratie voor onze rekening, van urenregistratie tot dossieropbouw. U kunt ons eigenlijk zien als dé HR-expert binnen het MKB.

Wanneer is Inhouse Services een goede optie voor u? Inhouse Service is interessant als flexibilisering van uw personeelsbestand een strategische keuze is en een grote flex-schil noodzakelijk is voor het optimaal uitvoeren van uw dagelijkse business.

Uw voordelen bij Inhouse Services

  • Uiterst scherpe tarieven;
  • Snel gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers;
  • Meer productiviteit per flexmedewerker;
  • Vaste contactpersonen en korte communicatielijnen;
  • 24/7 bereikbaarheid;
  • Meer tijd voor uw eigen kernactiviteiten;
  • Wij bieden een structurele oplossing voor uw flexibele arbeidsvraagstuk.

Klinkt dit interessant voor uw organisatie?
Neem dan vrijblijvend contact op om kennis te maken. Dat kan met Wilfred Poleij via 06-13171647 of stuur een e-mail naar w.poleij@work-staff.nl.

 

Benieuwd wat Work-Staff voor uw organisatie kan betekenen?