Voor werkgevers

ZZP-Bemiddeling via Work-Staff.

Zoekt u specialisten die u op zzp-basis kunt inhuren? Work-Staff helpt u aan de juiste zelfstandig professional. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren zzp’ers. Ze zijn de besten in hun vakgebied en zijn snel inzetbaar.

Wij bemiddelen tussen u als opdrachtgever en de zzp’er. Op basis van een persoonlijk intakegesprek gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor de opdracht. Of het nu gaat om kleine opdrachten of grootschalige projecten waarvoor u meerdere zzp’ers nodig heeft, wij vinden altijd een passende oplossing. Uiteraard bent u ervan verzekerd dat al onze zzp’ers beschikken over de juiste VAR-verklaring en andere benodigde documenten.

Voordelen zzp’er

  • Flexibiliteit in uw personeelsbestand;
  • Tijdsbesparing;
  • Geen omkijken naar administratieve en contractuele zaken.

Onze kracht

Onze selectieprocedures zijn zeer zorgvuldig. Pas als we ervan overtuigd zijn dat we de meest geschikte kandidaten hebben gevonden, presenteren we onze keuze aan u. Onze ondernemers gaan door waar anderen stoppen en zorgen altijd voor de juiste match.

Bent u geïnteresseerd in ZZP-bemiddeling en kunt u onze hulp daarbij goed gebruiken? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Wilfred Poleij via 06-13171647 of stuur een e-mail naar w.poleij@work-staff.nl. Samen bekijken we hoe ZZP-bemiddeling voor u kan werken.

Benieuwd wat Work-Staff voor uw organisatie kan betekenen?