Voor werkgevers

Detacheren met Work-Staff.

In een snel veranderende maatschappij wilt u snel en adequaat kunnen reageren op ontwikkelingen. Regels veranderen en arbeidseisen worden aangepast. Bovendien moet u soepel inspelen op veranderingen in de bezetting van uw bedrijf. Dat kan een flinke uitdaging zijn. Het werken met gedetacheerde arbeidskrachten is dan een ideale oplossing. Hoe werkt detacheren precies? We leggen het u uit.

De medewerker is in dienst van Work-Staff maar gaat bij u aan de slag. De medewerker wordt zo dus eigenlijk uitgeleend. Work-Staff is en blijft eindverantwoordelijke en zorgt voor de administratieve zaken.

Detachering geeft u de zekerheid van een vaste kracht voor een bepaalde periode. Het gaat hierbij om functies in productie, de schoonmaakbranche, logistieke sector, transport maar ook office-functies. Detachering is voordelig in de volgende situaties:

  • Een langdurig zieke werknemer; 
  • Zwangerschapsverlof; 
  • De wens specifieke arbeidskrachten op projectbasis in te zetten 
  • Voor extra ondersteuning vanwege drukte is detachering  uitkomst.

Vaste bezetting tijdens vastgestelde contractperiode 

Bij detachering kunnen uw eigen werkzaamheden en kerntaken dus gewoon doorgaan. Wij combineren flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een vastgestelde contractperiode. Dit zorgt voor ultieme duidelijkheid en transparantie. Ook bieden wij persoonlijke begeleiding, duidelijke huisregels en een heldere support.

Work-Staff blijft formeel gezien de werkgever. Wij lenen de medewerker voor langere tijd aan u uit. Omdat op de achtergrond alles goed geregeld is, ervaart u het voordeel van een vaste, gemotiveerde en betrokken medewerker. En dat is fijn wanneer u snel een gekwalificeerde kracht nodig heeft. Zo kunt u zich richten op uw eigen organisatie en neemt Work-Staff u het zoeken plus het voldoen aan alle werkgeversverplichtingen helemaal uit handen.

Bent u geïnteresseerd in detachering en kunt u onze hulp daarbij goed gebruiken? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Wilfred Poleij via 06-13171647 of stuur een e-mail naar w.poleij@work-staff.nl. Samen bekijken we hoe detacheren voor u kan werken.

Benieuwd wat Work-Staff voor uw organisatie kan betekenen?