Voor werkgevers

Groei sneller met Work-Staff.

Uitzenden

Work-Staff heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd op het gebied van uitzenden van flexmedewerkers. Met onze deskundigheid vullen wij uw wensen in, altijd op maat.  

Detacheren

De medewerker is in dienst van Work-Staff maar gaat bij u aan de slagDe medewerker wordt zo dus eigenlijk uitgeleend. Work-Staff is en blijft eindverantwoordelijke en zorgt voor de administratieve zaken.  

Werving & Selectie

Naast het uitzenden van personeel, detachering en Inhouse Services vormt werving en selectie binnen Work-Staff een bijzondere dienst. Binnen deze dienst zoeken wij voor u de meest geschikte kandidaat die snel aan de slag kan gaan binnen diverse functies. 

Payrolling

Werft u liever uw eigen personeel maar profiteert u wel graag van de flexibiliteit die Work-Staff u biedt? Dan is Payroll een geschikte oplossing voor u. 

Inhouse Services

Work-Staff is dé specialist op het gebied van Inhouse Services. En dat komt door onze jarenlange ervaring op het gebied van Inhouse Services: een beproefd concept dat kostenbesparend is en voor een flexibel en optimaal arbeidsproces zorgt. 

ZZP-Bemiddeling

Zoekt u specialisten die u op zzp-basis kunt inhuren? Work-Staff helpt u aan de juiste zelfstandig professional. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren zzp’ers. Ze zijn de besten in hun vakgebied en zijn snel inzetbaar.