Work staff

Wat doet Work-Staff Personeelsdiensten Barendrecht precies?

Je bent vast benieuwd wat wij van Work-Staff Personeelsdiensten nou precies doen en hoe wij te werk gaan voor jou. In deze blog vertellen we jou alles wat je moet weten over onze organisatie! Work-Staff Personeelsdiensten houdt zich onder andere bezig met uitzenden, detacheren, werving en selectie. Wij van Work-Staff Personeelsdiensten zitten gevestigd in Barendrecht. […]

Je bent vast benieuwd wat wij van Work-Staff Personeelsdiensten nou precies doen en hoe wij te werk gaan voor jou. In deze blog vertellen we jou alles wat je moet weten over onze organisatie!

Work-Staff Personeelsdiensten houdt zich onder andere bezig met uitzenden, detacheren, werving en selectie.

Wij van Work-Staff Personeelsdiensten zitten gevestigd in Barendrecht. We vinden het heel erg belangrijk dat onze werkzoekenden gekoppeld worden aan de juiste werkgevers. Daarom kom je eerst op intakegesprek bij ons kantoor in Barendrecht. Zo kunnen wij jou beter leren kennen en vragen wij wat jouw wensen zijn. Ook kun je op deze manier Work-Staff Personeelsdiensten beter leren kennen. Onze recruiters zijn informeel, open en sociaal en zullen dan ook graag het gesprek met je aangaan!

Na het intakegesprek houden we vooral contact met je via de telefoon of de mail. Dit betekent dus dat je maar eenmalig naar ons kantoor in Barendrecht hoeft te komen. Ook het tekenen van je contract en het aanleveren van je uren gaat digitaal. Nadat je een gesprek hebt gehad bij Work-Staff, gaan wij voor je aan de slag om een geschikt bedrijf voor te vinden. Als wij denken die gevonden te hebben voor je overleggen we dat uiteraard eerst nog met jou!

Ons team van enthousiaste medewerkers help jou graag naar het vinden van een leuke baan. We hopen je dan ook graag terug te zien op ons kantoor voor een gesprek en een bakje koffie.