Work staff

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Als student is het belangrijk dat je naast de theorie ook van de praktijk leert. Het is daarom van belang dat er bedrijven zijn die openstaan om studenten te begeleiden wanneer zij ervaring op willen gaan doen in de praktijk. Sinds kort is Work-Staff Personeelsdiensten ook een erkend leerbedrijf geworden. Wij zijn als organisatie natuurlijk […]

Als student is het belangrijk dat je naast de theorie ook van de praktijk leert. Het is daarom van belang dat er bedrijven zijn die openstaan om studenten te begeleiden wanneer zij ervaring op willen gaan doen in de praktijk. Sinds kort is Work-Staff Personeelsdiensten ook een erkend leerbedrijf geworden. Wij zijn als organisatie natuurlijk heel erg trots op deze titel.

Wat is een erkend leerbedrijf precies?
Een erkend leerbedrijf zorgt ervoor dat studenten de stof die zij op school hebben geleerd, in de praktijk kunnen toepassen. Dit doen zij samen met een praktijkbegeleider. Wij als organisatie hebben verschillende medewerksters in dienst met veel werkervaring, deze medewerkers zijn daarom erg geschikt om studenten te begeleiden. Wij als organisatie begeleiden studenten vanuit diverse opleidingen en met verschillende niveaus.

Waarom zijn wij een erkend leerbedrijf geworden?
Het mooie aan een erkend leerbedrijf zijn is dat wij studenten veel kunnen leren. Tegelijkertijd kunnen wij als organisatie ook veel van de studenten leren. De studenten die wij begeleiden zijn vaak jonge mensen die een frisse kijk hebben op onze organisatie en daardoor actuele kennis en nieuwe inzichten hebben, waar wij als organisatie weer veel van kunnen leren. Verder vinden wij het als organisatie ook erg fijn dat we studenten kunnen helpen op deze manier.

Wij kijken ernaar uit om in de toekomst zo veel mogelijk studenten te begeleiden!